NOVO DJEČJE IGRALIŠTE NAJLJEPŠEM VRTIĆU U RH

Podijeli


NOVO DJEČJE IGRALIŠTE NAJLJEPŠEM VRTIĆU U RH

Objavljeno: 15. 9. 2020.

Nakon što je novoobnovljeni Dječji vrtić “Maslačak” Belišće proglašen najljepšim gradski vrtićem 2019. u konkurenciji čak 56 vrtića iz 42 grada, ovih su dana završeni radovi na izgradnji i opremanju novog dječjeg igrališta u dvorištu vrtića.

Naime, Grad Belišće na čelu s gradonačelnikom Dinkom Burićem poklonio je novo najmodernije dječje igralište s gumenom podlogom na 586 metara kvadratnih belišćanskim mališanima-polaznicima dječjeg vrtića.

Putem projekta “Maslačak – prijatelj djece”, iz Europskog socijalnog fonda sufinaciran je iznos od 320.000,00 kuna, a iznos od 540.000,00 kuna izdvojio je Grad Belišće iz svojih proračunskih sredstava te na taj način omogućio djeci Dječjeg vrtića “Maslačak” Belišće uz besplatan vrtić i novo najmodernije dječje igralište.Isplata novčane pomoći za roditelja odgojitelja

Podijeli


Ured za demografiju obavještava kako je započela isplata korisnicima novčane pomoći za roditelja odgojitelja, a prema obavijesti Gradskog ureda za financije.
Informacije o novčanoj pomoći za roditelja odgojitelja mogu se pronaći OVDJE.
 

Kaznena djela na području PU osječko – baranjske

Podijeli


U protekla 24 sata evidentirali smo četrnaest kaznenih djela od kojih izdvajamo dva kaznena djela krađa

FOTO: Ilustracija

Na području PU osječko – baranjske u protekla 24 sata evidentirali smo četrnaest kaznenih djela od kojih izdvajamo dva kaznena djela krađa.
 

Stranica

Početak radova na Kaštelu u sklopu projekta „Pulski fortifikacijski sustav kao novi kulturno turistički proizvod“

Podijeli


U četvrtak, 24. rujna 2020. godine u 11 sati na Kaštelu najavit će se početak radova na razini utvrde u sklopu projekta „Pulski fortifikacijski sustav kao novi kulturno turistički proizvod“.
Projekt se provodi kroz program Koherentnost i kohezija u sklopu Integriranih teritorijalnih ulaganja (ITU mehanizam). 

Na konferenciji za medije sudjelovat će pulski gradonačelnik Boris Miletić, ravnatelj Povijesnog i pomorskog muzeja Istre Gracijano Kešac i direktorica Turističke zajednice grada Pule Sanja Cinkopan Korotaj.